Dansetøj og Tilbehør

Her finder du dit nye dansetøj, vifter, hatte, og meget mere

Står du og mangler en ny kjole eller nederdel til næste dansestævne ?
Vi har et udvalg af dansetøj herunder, som kan anvendes til mange forskellige slags dans. Så hvad enten det er standard eller latin, hiphop eller disco – så har vi noget du kan bruge.

Her finder du også vores udvalg af diverse tilbehør til dans, i form af vifter, bandana, hatte til hiphop, tørklæder, nethandsker og meget mere.

Trænger de gamle T-shirt eller bukser til en opfriskning?
Her finder du også vores udvalg af almindelige strygemærker, som du selv kan stryge på. Hvis du møder os til et stævne eller en CD-fest, stryger vi dem også gerne på for dig.
Der er mange forskellige motiver, så der er helt sikkert noget der passer til dig.

Eller skal din T-shirt skiftes ud, skal du bruge en fleece i kulden, er det også her du finder det

Til sidst kan du på denne side finde eksempler på nogle af de mange klublogoer som vores designer har lavet til forskellige linedanceklubber gennem tiderne. Vi er de førende i Danmark indenfor denne disciplin, og kan lave stort set alt indenfor logoer i krystaller.
Det ser bare rigtig godt ud, når opvisningsholdet, eller alle medlemmerne til en CD-aften har ens logo, som fortæller hvilken klub de kommer fra.

Vi har et stort netværk indenfor udstyr til dansere, så hvis der er noget specifikt du lige står og mangler, skal du være velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre hvad vi kan, for at hjælpe dig.