Om virksomheden - Empire Sko
- Kvalitets dansesko siden 1970

Om virksomheden

Jane og Torben Kammersgaard, Indehavere af Empire Sko i 3. generation

Jane og Torben Kammersgaard, Indehavere af Empire Sko i 3. generation


Vi er en familieejet virksomhed, som lige nu kører på 3. generation. Vi har en stor interesse for dans – både som fritidsaktivitet og som konkurrence – og vi nyder at sælge dansesko af høj kvalitet. Det er altid en fornøjelse at komme ud på danseskolerne eller til turneringer, og møde danserne ansigt til ansigt.

Empire Sko har siden 1970 handlet med dansesko, men vi har produceret sko endnu længere end det.

Indtil 1970 var det almindelige damesko vi producerede. Fra 1970 havde vi egenproduktion af dansesko, stepsko, rock’n’rollsko, gymnastiksko og træningssko.

I dag producerer vi ikke længere vores egne mærker, men køber dansesko og sneakers direkte fra Diamant og Rumpf i Tyskland og Bloch i Australien. Både Diamant, Rumpf og Bloch er kendt for deres høje kvalitet i dansesko og sneakers, og det var en af de primære grunde vi valgte at gå over til deres produkter.

Gennem alle disse år har vi tilegnet os stor viden om dansesko, så når du handler med Empire Sko er du altid sikker på, at du får den bedste rådgivning og service.

Vi kører hele året Danmark tyndt for at besøge netop din danseskole eller dit arrangement med vores udvalg af dansesko og sneakers. Her kan du prøve, købe og få dine nye dansesko med hjem med det samme.

Du kan naturligvis også købe gennem denne hjemmeside, ved at tage et kig videre på vores dansesko og andet tilbehør – eller en af de mange andre kategorier, som f.eks. sneakers til dans som vi også sælger til f.eks. linedance.

Find os på enten Facebook – ved at trykke her.
Eller på

Diamant Dansesko

Vores lager er klar til din bestilling