Diamant Dansesko - Empire Sko
- Kvalitets dansesko siden 1970

Diamant Dansesko

Vi er Danmarks største forhandler af Diamant dansesko. Vi sælger til hele Danmark – direkte hentet hjem fra Tyskland. Vi har solgt Diamantsko siden 1995

Diamant producerer kvalitets dansesko som du kan finde i mange variationer og typer på vores produktside.
Diamant Dansesko produktion
Diamant har fremstillet højkvalitets sko siden 1873, og produkterne er opbygget omkring mange års erfaring gennem flere generationer, som har perfektioneret skoen.

Siden 1975 har Diamant specialiseret sig i dansesko, og de tilbyder nu det bredeste udvalg af dansesko i verden. Alene i 1999 fremstilledes mere end 1.000 modeller og typer – en ret stor mundfuld, men vi har så gjort vores for at opbygge vores egen erfaringsdatabase, og fundet frem til de modeller som danskerne synes er mest populære. Dem tager vi så rundt i landet med, og sælger til diverse arrangementer, workshops og træningsaftener.

For effektivt at kunne fremstille dette store udvalg benyttes udelukkende den nyeste teknologi og de mest raffinerede maskiner.

Diamants dansesko udmærker sig ved en udsøgt håndværksmæssig udførelse, optimal pasform, højkvalitets råvarer og lang levetid.

Herunder kan du se en lille video, som præsenterer familien bag Diamant skoene, samt viser produktionen i Tyskland. Videoen er på engelsk. Diamant-hælflikkeren kan nemt skiftes, og du kan købe flere her på vores webshop eller når du møder os ude til et arrangement.Diamant danseko udvikles konstant, med nye materialer, pasformer og udseende bliver konstant udviklet. Dette sikrer en up-to-date sko med en superbehagelig følelse.

Kun Diamant dansesko har den patenterede kile, som sørger for at skoen konstant sidder rigtigt på foden under utrættelig dans. Der bruges kun en hurtig og pålidelig trykknap.

Gennem kvalitet, lang levetid og attraktive priser er Diamant dansesko blevet et anerkendt varemærke verden over hos såvel amatører som professionelle, og vi er stolte over at kunne præsentere dette produkt i vores sortiment.

Diamant Schuhfabrik
Otto Müller KG
Königsteiner Str. 20
65812 Bad Soden / Ts.
Tyskland

Telefon: +49-6196-5945-0
Fax: +49-6196-5945-40