Bloch dansesko - Empire Sko
- Kvalitets dansesko siden 1970

Bloch dansesko

Vi er en af de største forhandlere af Bloch sneakers i Danmark. Vi sælger til hele landet – direkte hentet hjem fra Bloch’s lager i England. Vi har solgt Bloch siden 2011
Vi tager hele tiden nye modeller med i vores sortiment

Bloch startede med en ambition om at lave verdens mest behagelige dansesko.

Skomager Jacob Bloch emigrerede fra de østlige Europa til Australien i 1930, hvor depressionen rasede i Europa. Hans passion for musik og dans bragte ham på flere danseskoler. På en af dem så han en pige, der havde problemer med at stå på tæer. Han lovede hende at fabrikere et par sko til hende, der ville gøre det nemmere. Som lovet, så gjort – i 1932 var den første Bloch balletsko en realitet. Jacobs evne til at kreere sko spredtes hurtigt, og da mange af verdens bedste ballet-kompagnier turnerede Australien, fabrikerede han balletsko til nogle af datidens mest kendte ballet dansere, så som Olga Spressizeva, Tamara Toumanova og David Lichine.
Dette lagde grunden til hans første kollektion af sko og tøj til dans og dansere, ikke kun til ballet men indenfor en bred vifte af forskellige danseformer.

Jacob Bloch

Bloch har siden denne kollektion oplevet en eksplosiv vækst, og er i dag blandt de førende brands indenfor sko og tøj til dansere.

Som de selv siger:
”Quite simply, Bloch’s dance DNA is in every product we make. Bloch is still fulfilling the promise made by its founder all those years ago”

I dag har 3. generation så taget over